Vanaf maart 2018 start ik met het aanbieden van een korte workshop voor kinderen die last hebben van faalangst en onzekerheid. In drie (gezellige) middagen gaan we onderzoeken wat faalangst is, schatgraven naar kwaliteiten en talenten en leren hoe je deze kan inzetten in het omgaan met je angst en onzekerheid.

Faalangst is een breed begrip. Het kan voor iedereen iets anders betekenen, maar letterlijk is het “de angst om te mislukken”. Het komt er vaak op neer dat angst en onzekerheid groter wordt naarmate je er vaker tegenaan loopt. Het risico bestaat dat gaandeweg allerlei trucs uit de kast gehaald worden om dat wat spannend en moeilijk is te vermijden. Daardoor wordt de angst natuurlijk alleen maar groter. Wat helpt is doen wat je moeilijk vindt, maar hoe doe je dat? Dat gaan we samen onderzoeken. Daarnaast zal je ontdekken dat je niet de enige bent met angst, en wie weet krijg je van anderen wel inspiratie en ideeën….

Wat gaan we doen?

We beginnen met een kop thee en wat lekkers. Daarnaast gaan we elkaar leren kennen door middel van spel, creativiteit en als het weer meezit: de natuur. Onderweg komen we van iedereen prachtige kwaliteiten, talenten en vaardigheden tegen. Deze gaan we op een creatieve manier verwerken, zodat je aan het einde van de drie bijeenkomsten met een mooie schat naar huis gaat. Deze schat kan een stevige steun in de rug zijn bij het ondernemen van díe dingen die jij moeilijk vindt.

Omdat het soms best spannend is om wat over jezelf te vertellen houden we de groepjes klein. Met maximaal 4 personen blijft de sfeer knus en veilig.

De kosten van de workshop hou ik laag, zodat iedereen een kans heeft om mee te kunnen doen.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en bel 06-49235054, maar dat kan natuurlijk ook via de Email en What’s app!