Ze zijn er natuurlijk wel, maar soms zie je het gewoon even niet meer! Oplossingen en veerkracht  zijn ver te zoeken.

Dan loop je steeds tegen datzelfde lastige ding aan. Weer iets niet durven, of weer niet in slaap kunnen komen omdat je hoofd zo vol zit, of elke keer die opmerkingen van anderen waar je zo moeilijk mee om kan gaan. Of misschien lukt het maar niet om je te concentreren. Of voel je je steeds maar verdrietig of boos.

Wat kan jou nou helpen bij wat je moeilijk vindt? Er zijn zó veel mooie, leuke, grappige, creatieve en interessante manieren om erachter te komen wat jouw schatten zijn! Vaak doen we dat binnen, maar ik ga ook heel graag naar buiten. Met deze kanjer heb ik dat gedaan. Aan haar zelf gevonden (kracht) stok hebben we haar zelf ontdekte kwaliteiten vast gemaakt. Ze heeft er natuurlijk veel meer, net als jij, maar dan zouden we misschien met een hele boom thuiskomen…  Die kwaliteiten vertaalden zich in natuurschatten. Hoe toepasselijk!

Deze krachtige kwaliteiten helpen haar bij wat zij moeilijk vindt, en soms is het heel fijn als je die weer even ziet. En voelt. En hoort. En ruikt. Buiten zijn helpt; Er komt ruimte in je hoofd en zuurstof in je lijf!

Wat zou jij graag buiten willen doen?