“Martine is een zeer ervaren en professionele coach. Onze dochter gaat met heel veel plezier naar haar training bij Martine. Martine en onze dochter werken gericht aan doelen op een heel open en zeer creatieve wijze. Het ontdekken en verrijken van haar creatieve kwaliteiten geven onze dochter meer zelfvertrouwen en tools om zich te uiten. De communicatie met Martine en ons als ouders is duidelijk, open en constructief. Elk kind verdient het om zijn/haar (creatieve) persoonlijkheid te ontwikkelen bij een coach als Martine!”

“Mijn zoon wordt nu sinds een jaartje gecoacht door Martine. Martine is een hele rustige, lieve coach die oprecht ge├»nteresseerd is in ons kind. Ze kijkt echt naar hem en gaat op een hele fijne manier met hem aan de slag. Er wordt dicht bij de belevingswereld gebleven, zo heeft onze zoon al eens mogen schatgraven, schilderen, met de Playmobil spelen, bellenblazen, balspelen of lekker naar het strand. Door op allerlei speelse manieren met hem in gesprek te gaan, voelt het voor onze zoon niet als therapie o.i.d., maar als spelen. Er worden materialen aangeboden die hij in het dagelijkse leven ook kan gebruiken om zijn “probleempjes” op te kunnen lossen.

“Martine houdt op een zeer fijne, vertrouwde wijze contact met de ouders. Ze is echt betrokken bij het gehele proces. Zo sloot zij laatst aan bij een MDO op zijn school, om te kijken hoe alle professionals dezelfde richting op kunnen gaan met onze zoon. Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Martine en vinden het heerlijk om te zien wat zij al allemaal met onze zoon heeft bereikt, terwijl hij er keer op keer met ontzettend veel plezier heen gaat.”